Friday, November 23, 2012

Відкрився перший у Львові ресторан імпровізацій Грушевський cinema jazz


28 вересня 2012 року при нагоді відзначення сторіччя з дня заснування одного з перших львівських кінотеатрів «Корсо», відбулася презентація приємного з усіх точок зору закладу -  культурного центру - ресторану імпровізацій «Грушевський cinema jazz». 
Початок 20 століття для Львова – це був період відкриття Львівського оперного театру, заснування Національного музею, зростання та розвитку «Просвіти», прийняття виборчої реформи та проведення перших мистецьких заходів у місті. Згадати все краще з тієї доби – добрий задум, відмінний від презентацій штибу «Їжте..Пийте..Заходьте, одним словом».
«Грушевський cinema jazz» до того ж обіцяє продовжувати найкращі культурні традиції свого попередника не лише в якості кінозалу, але й - виставкого центру, музичного холу та книжкового форуму.

Відмінні акустичні можливості просторих зал ресторану того вечора продемонстрував спочатку для гостей за фортепіано Павло Табаков в основній залі, а потім - музичні гурти в підвально-клубному приміщенні.

Учасники відкриття - майбутні гості (так чи інакші знайомі один з одним), мали змогу на заході також ознайомитись з колекцією ретро-афіш. «Богемна ідилія» як вона є, щоправда не у виконанні Юрка Коха - у нашому фотозвіті заходу. 

Відомо, що вже наступного дня в закладі відбувся, як обіцяний кіноперегляд (типово початок о 19), так і невеликий концерт (старт о 21-ій годині). А вільних місць на заході – не залишилось.

Найближчим часом обіцяють насичену культурну програму: покази фільмів на великому екрані, виставки, концерти наживо, вечірки, презентації книжок... Тож слідкуємо за афішами старого-нового мистецького центру міста.

Адреса «Грушевський cinema jazz»: м. Львів, пр-т Шевченка, 28
Тел.: +380 (98) 676 46 00
Ресурс: myrelax.com.ua & cinemajazz.com.ua

No comments:

Post a Comment