Friday, November 23, 2012

Шукайте Поттера у Львові (чаклунське кафе "Три мітли")


Ресторан-клуб «Три мітли» (площа Яворського, 1) вже рік у Львові запрошує своїх гостей поринути у магічний світ Гаррі Поттера. Вхід у заклад прихований від очей «маглів», але коли Ви все ж знайдете його, то потрапите в інший вимір, світ пригод і чародійства. У просторому підвальному приміщенні, де всі предмети інтер’єру — це магічні речі з роману Джоан Роулінг, на Вас очікує неперевершений та незвичайний відпочинок. Тут просто неодмінно треба спробувати по-справжньому казкову кухню — ексклюзивні страви та напої — шашлик «З шиї дракона», страви від домашніх ельфів, друга страва «Таблетки для левітації», маслопиво та вогневіски тощо. Не куштували такого? Ну тоді Вам саме у «Три мітли»!

Відвідувачі Трьох Мітел потрапляють у зал стилізований під їдальню школи Ґоґвортсу. Стіни з каменю, дерев'яні столи, портрети чарівників на стінах. Посеред залу на підлозі — скляний колодязь, в якому видно голови триголового пса.

Всі атрибути поттерівського закладу робили на спеціальне замовлення в Голівуді. Американські майстри "Warner Brothers" виготовили точнісінькі копії тих речей, що були на знімальному майданчику. Тут ви зможете побачити чарівні палички героїв, абсолютну копію меча Грифіндора, Сортувальний Капелюх, мантії, мітли, шалики, точну копію чарівних шахів, посуд з Англії".

Скуштувати можна страви із загадковими назвами - шашлик з дракону, сніданок сім'ї Візлі, ну і, звичайно, маслопиво.

Щосуботи та неділі о 12.00 та 14.00 проходять анімаційні заходи для дітей-сиріт та школярів молодшого віку


Зручне розташування в самому серці міста Лева, м’які дивани, хороша музика — все це та відмінний сервіс робить ресторан ідеальним для відпочинку! Тут для Вас організують банкет до 55 осіб, а дитяче свято в ресторані пройде так, ніби Ви поринули у казковий світ Гаррі Поттера — діти в захваті, а Ви відпочиваєте.

Завітайте і Ви повертатиметесь сюди знову і знову!




У туалеті теж усі деталі продумано:






Дочекайтеся рахунка - Вас приємно здивує несподіванка!

No comments:

Post a Comment